Yaz Şenliğimizi Tuzaklı Piknik Alanında Gerçekleştirdik

Çalışanlarımızın ve ailelerinin bir araya gelerek tanışmalarını sağlamak, dostluklarını pekiştirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz piknik organizasyonumuzu bu yıl da Tuzaklı Köyü Piknik Alanında gerçekleştirdik.

 

Yaklaşık 900 kişinin katıldığı etkinliğimizde çalışanlarımız ve aileleriyle beraber, sabahın erken saatlerinden itibaren piknik alanında buluşarak Uludağ eteklerinde, çam ağaçları ile kaplı bir alanda dağıtılan malzemeler ile kahvaltı yapmanın tadını çıkardık.

 

Kahvaltının ardından halat çekme, gözleri bağlı dikiş dikme, mandal ağacı, körebe gibi yarışmaların yapıldığı ve büyük çekişmelerin yaşandığı pikniğimiz, renkli görüntülere sahne olurken şehrin gürültüsünden uzakta keyifli bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık.

 

Pikniğimize aileleriyle birlikte katılan çocukların neşesi ise görülmeye değerdi.  Palyaçolarla birlikte rengârenk kalemlerle yüzlerini boyayan çocuklar,  kendileri için özel olarak getirilen oyun aletlerinde oyunlar oynayıp atlara binerek doyasıya eğlendi.

 

Etkinliğimiz, çalışanlarımıza mangallarda hazırlanan öğle yemeği ikramımız ile devam etti. Öğle yemeğinin ardından başlayan canlı müzik, neşe ve coşkuyu daha da arttırırken, dans edip, oyunlar oynayarak unutulmaz anlar yaşadık.

 

Öte yandan pikniğimizin son bölümünde her yıl olduğu gibi çekilişler yapılarak şanslı çalışanlarımıza, LCD ekran televizyon, saç kurutma makinesi, elektrikli süpürge, tost makinası, mikro dalga fırın, ekmek kızartıcı, kettle, ütü, termos, tencere seti,  blender, yağ ve deterjan gibi çeşitli hediyeler verdik.

Bir arada olmanın mutluluğu ve coşkusuyla akşam saat 17.30’a kadar doyasıya bir gün geçirdiğimizin sonunda çalışanlarımız ve ailelerinin duydukları memnuniyet ise gözlerinden okunuyordu.

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.