Vanelli’nin 2022 koleksiyonu İtalya’da göz kamaştırdı

Bursa, 27.04.2022 – 90 yıla yakın köklü bir geçmişi bulunan ve ev tekstili, mobilya, inşaat, otel, sağlık, ulaşım, tarım, otomotiv, denizcilik, e-ticaret gibi farklı alanlara yönelik tekstil ürünleri ihtiyaçlarını karşılayan Türkün Holding’in dünyaya açılan kapısı Vanelli Tekstil, İtalya’da gerçekleştirilen sektörel buluşmada yeni koleksiyonuyla ses getirdi.

 

Ev tekstilinde dünyanın en büyük firmalarından biri olan ve sektörde değişime liderlik eden Vanelli Tekstil, yeni teknikler ve yenilikçi teknolojiler kullanarak özenle hazırladığı 2022 koleksiyonunu, İtalya’da Villa Parravicini’de gerçekleştirilen görkemli organizasyonda başarıyla sergiledi.

 

%100 doğal (natural) kumaşlarla perdelikten döşemeye, yanmaz kumaşlardan geri dönüştürülmüş, sürdürülebilir (sustainable) ve outdoor kullanımına uygun kumaşlara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Vanelli Tekstil’in güncel koleksiyonu, İtalya’nın Como kentinde Proposte Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilen organizasyonda, dünyanın dört bir yanından gelen seçkin konuklardan büyük ilgi gördü.

 

Sektörde öncü olmanın verdiği sorumluluğun bilincindeyiz

 

Organizasyon süresince Vanelli ürünlerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Türkün Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Türkün Karaçor, “Vanelli Tekstil olarak, uzun süredir bu organizasyon için hazırlıklarımızı yapıyorduk. Burası dünyada ev tekstili sektörü için önemli bir buluşma noktası. Sektördeki en yenilikçi ürünlerin sergilendiği organizasyonda, 2022 koleksiyonumuz ile büyük ilgi gördük. Tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz. Verimli bir organizasyon geçirdik. Vanelli olarak, sektörümüzde öncü olmanın verdiği sorumluluğun bilincindeyiz. 4 kuşaktır bu alanda faaliyet gösteriyoruz. Başarımızın temelinde kalite, hizmet ve insan var. Yüksek kaliteyi estetikle birleştirerek, sanayiciliği sanata dönüştürmekteyiz. Bu bilinçle de sürdürülebilirliği iş stratejimizi belirleyen ana unsurlardan biri haline getirdik. Büyük önem verdiğimiz dönüşüm çalışmalarımızın da tamamlanmasıyla birlikte, Vanelli için daha büyük hedeflere doğru yolculuğa çıktık. Yenilikçi çalışmalarla sektörün gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

###

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.