Vanelli, MoOD Brussels Fuarı’nda müşterileriyle buluştu

Holdingimizin dünyaya açılan yüzü Vanelli A.Ş,  6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen MoOD Brussels 2016 Fuarı’na katılarak en yeni koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturdu.

Döşemelik – perdelik kumaş, deri ve iplik konusunda Avrupa’nın en önemli fuarlarının başında gelen MoOD Brussels 2016 Fuarı’na 2 standla katılan Vanelli A.Ş, özgün renk ve desenlerden oluşan koleksiyonlarıyla dikkat çekti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Türkün, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, Vanelli’nin MoOD Brussels Fuarı’nda her zamanki müşterileriyle yeniden buluşma imkanı yakaladığını belirtti

Erol Türkün, her biri kreatif bakış açımızın ürünü olan en yeni koleksiyonlarımızın müşterilerimiz tarafından beğenildiğini söyledi.

“İnsana yatırım, geleceğe yatırım”

Dünyada fuarlara olan ilginin gittikçe azaldığını anlatan Erol Türkün; geçtiğimiz yıllarda fuarla olan ilgi daha fazla olduğunu, katılımcılar daha az kumaş gönderdiğini, ama daha yüksek bir kalitede olduğunu ifade etti.

Gerek kumaşların kalitesi gerekse müşteri portföyü yönünden geçtiğimiz yıllara göre kan kaybettiği görülen Fuar, Vanelli A.Ş için her zaman olduğu gibi geleceğe ışık tutar nitelikteydi.

Vanelli A.Ş’nin MoOD Brussels Fuarı’ndaki başarısının temelini kuşkusuz kendisini sürekli yenileyen, değişimleri ve gelişimleri doğru analiz eden bakış açısı oluşturuyor.

İnanıyoruz ki, kreatif bakış açımızın çalışanlarımızın performanslarıyla birleşerek ortaya koyduğu ürünlerle Vanelli,  bizleri geleceğe güvenle taşıyacak ve sadece MoOD Brussels Fuarı’nın değil uluslararası prestiji yüksek tüm fuarların kalitesinin artmasına katkı sağlayacaktır.

 

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.