Vanelli, COHO’da müşterileriyle buluştu

Dünyada birçok önemli kumaş editörlerine ve otel zincirlerine kumaş ürettiklerine dikkat çeken Türkün Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Türkün Karaçor, COHO Fuarı hakkında açıklamalarda bulundu.

COHO’nun her sektörün en iyilerinin bulaşacağı bir platform olduğunu söyleyen Aslı Türkün Karaçor, Vanelli’nin, teknolojiyi ve yeniliği en üst seviyede performansla birleştirerek sanayiciliği sanata dönüştüren bir marka olarak COHO’da müşterileriyle buluştuğuna dikkat çekti.

“Sanayiciliği sanata dönüştüren bir markayız”

1976 yılından beri ev tekstili alanında faaliyet gösteren Vanelli markası ile üretimlerinin %90’ını ihraç ettiklerini belirten Aslı Türkün Karaçor, tül kumaşlarda, kalın perdeliklere, %100 natürel kumaşlardan farklı türlerdeki döşemelik kumaşlara kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını dile getirerek şunları söyledi:

“Senede üç koleksiyon yapıyoruz. Özellikle otel, hastane, ofis ve kamu alanlarında kullanılan yanmaz kumaşlarda dünya markası olan Trevira’nın Türkiye’deki 1 numaralı, dünyada ise Gold Member olan ilk 5.üreticisiyiz. Bütün bu çalışmalarımızın sonucunda 2014 yılı Mood fuarında, Trevira markası tarafından verilen en iyi Trevira CS ödülünü aldık. Bu noktada yaratıcılığı, teknolojiyi ve yeniliği en üst seviyede performansla birleştirerek sanayiciliği sanata dönüştüren bir marka olarak sektörümüzün ve ülkemizin lider firmasıyız. Ürün çeşitliliği, üretim entegrasyonu ve kapasite olarak Avrupa’nın en büyük firmalarından biriyiz. Vanelli olarak renkler, dokular ve teknikte olduğu kadar rekabetçi fiyatları ile en üst kalitede hizmetleri ile çok geniş bir yelpazede hassas ve fonksiyonel ürünler sunmaktayız. Dolasıyla, Vanelli, Perde ve döşemelik kumaş başta olmak üzere ev tekstilinde ideal, üst seviyede yenilikçi bir çözüm ortağıdır.”

Aslı Türkün Karaçor, Vanelli A.Ş’nin farklı terbiyelerdeki kumaşları, güç tutuşur, anti-bakteriyel kumaşları, leke-yağ itici, black out gibi kumaşları da bünyesinde bulunduğunun altını çizerek, otel ve benzeri işletmelerin tüm tekstil ihtiyaçlarını en kaliteli ve hızlı şekilde karşıladıklarını söyledi.

 

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.