Vanelli, 2020’nin İlk Ödülünü Heimtextil’de Aldı

Tekstil sektöründe yeni trendler ve gelişmelere eşlik eden, Almanya’da düzenlenen, uluslararası dev fuar Heimtextil’de, “TREVIRA CS GOLD MEMBER” ödülü Vanelli’nin oldu!

Sezonun renklerini, desenlerini, trendlerini bir arada sunan Heimtextil’de başarılı bir fuar çıkaran Vanelli, sektöre getirdiği yenilikçi yaklaşımları ve kumaşları ile fuarda adını sıklıkla bahsettiriken yeni koleksiyonları ile unutulmaz bir iz bıraktı.
Trevira CS Gold Member ödülü Vanelli’ye!

Trevira’nın bir numaralı Gold Member üreticilerinden olan Vanelli, geleceğe odaklanan yenilikçi ve teknolojik ürünleri ile ödül almanın yanı sıra, yeni koleksiyonuna, konsept tasarım kumaşlarına yoğun ilgi topladı.
Ekolojik bir bakış açısı…

Ev tekstili ve oteller için stil sahibi, ilham kaynağı olan kumaşar üretmenin yanında Vanelli, Heimtextil fuarında “recycle” içerikli ürünlerine de yer verdi. Büyük bir AR-GE ekibinin arkasında olduğu ürünleriyle marka, “Think Green, Live Green” mottosuyla çevreci bir yaklaşımı tüketicilirine sundu. İnovatif bir yaklaşım sergileyen marka, sadece geri dönüştürülmüş ürünler üretmiyor bunu marka kültürüne aşılıyor ve daha iyi bir gelecek yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda markanın bağlı olduğu Türkün Holding kurucusu Erol Türkün, “Aslında bir mücadele içindeyiz… Nehirler için, ağaçlar için, hayvanlar için, insanlık için, daha iyi bir yaşam için mücadele veriyoruz. Ürettiğimiz ürünlerle  ne kadar çok farkıdanlık yaratabilirsek o kadar geri dönüşünü aslında herkes için almış olacağız. Bu yüzden geri dönüştürülmüş ürünleri 2020 yılında Vanelli markamızda daha çok göreceğiz. Heimtextil bu yüzden bizim için bu sene de  önemli bir sergi alanı oldu, nasıl bir sistemle çalıştığımızı sıcak bir iletişimle müşterilerimize daha yakından gösterme fırsatı bulduk. Ayrıca verilen Trevira CS Gold Member ödülü için de marka ekibim ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Bu mutluluklar bizi daha çok motive ediyor ve bu mutluluk çalışmalarımıza pozitif bir şekilde yansıyor.” diye

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.