Türkün Holding 2022’ye coşkuyla merhaba dedi

Türkün Holding tarafından her sene düzenlenen geleneksek yeni yılı karşılama yemeği bu sene Mövenpick Hotel’de gerçekleştirildi.

 

Erol Türkün Konuşma Yaptı

Türkün Holding çalışanlarının olduğu organizasyonda Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün, konuşma yaptı ve yeni yıl hedeflerinden bahsetti.

 

Yeni Yıl Hedefleri Konuldu

Erol Türkün, konuşmasında yeni yıl hedefleri hakkında şu sözleri kullandı; “Sektörümüzde dünyanın en önemli üreticilerinin başındayız. Ama her zaman bulunulan yerle yetinmeyip daha da iyiyi hedeflemeliyiz”.

 

Türkün Holding Puzzle’ı Yapıldı

Erol Türkün, konuşmasını tamamladıktan sonra sahneye ‘Türkün Holding Vanelli’ yazılı bir puzzle konuldu ve Türkün Holding çalışanları ellerindeki puzzle parçalarını birleştirdiler. Birleştirilen puzzle’nin son parçasını, Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün eşi Tülin Türkün, Aslı Türkün Karaçor, Sadi Cem Türkün birlikte takarak puzzle’yi tamamladılar.

 

Yeni Yıl Pastası Kesildi

Yeni yıl pastasının da kesildiği organizasyonda Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün eşi Tülin Türkün, Aslı Türkün Karaçor, Sadi Cem Türkün çalışanlarıyla birlikte yeni yıl pastasını keserek 2022’ye merhaba dediler.

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.