Tasarım yarışmasında Türkün Holding’e büyük onur

Hayal gücünün birbirinden güzel tasarımlarla hayat bulduğu gecede Türkün Holding tasarımcılarından Didem Taşdemir, “Surface Denim” temasıyla 3.’lük ödülüne layık görülürken, Taşdemir’in sponsorluğunu üstlenen Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün de,  İTHİB Başkanı İsmail Gülle tarafından yarışmaya verdiği katkıları dolayısıyla teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.

Sunuculuğunu moda dünyasının ünlü ismi Hakan Akkaya’nın yaptığı 10.İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması’nda jüri olarak Bengü, Siren Ertan, İvana Sert, Cengiz Abazoğlu, Eda Güngör, Süleyman Orakçıoğlu gibi isimler yer alırken, Çağla Şikel ve Özge Ulusoy da mankenlik yaptı.

Ekonomi, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü ismin de hazır bulunduğu yarışmanın ardından açıklamalarda bulunan Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün, Türkün Holding olarak yaratıcılığı, teknolojiyi ve yeniliği en üst seviyede performansla birleştirerek sanayiciliği sanatla buluşturmayı hedeflediklerini ifade etti ve şunları söyledi:

“  Gelişime açık vizyonumuzun ışığıyla birlikte bilim ve teknolojinin önderliğinde her zaman daha ilerisini hedefledik. Bu sebeple holdingimizin tasarımcılığını yapan Didem Taşdemir’in, kaliteyi stil ile birleştirerek “Surface Denim” temasıyla aldığı 3.’lük ödülü bizleri gururlandırdı. Tabii ki bu ödülü yeterli görmüyoruz. Çünkü Türkün ailesi olarak bizler, işlerimizde istediğimiz sonuca ulaşabilmek için işimizi her zaman, farklı ve değer yaratan bir coşkuyla yaparken tek bir çıkış noktamız vardı: Mükemmeliyet. Eminim ki, bu anlayışımız, yaratıcılık,  pozitif ve uyumlu bir çalışma ortamının getirdiği özgüvenle birleşerek bizleri daha ileri hedeflere taşıyacaktır.  Farklı tasarımlarının ve çarpıcılığın buluştuğu bu güzel gecede aldığı 3.’lük ödülüyle bizleri onurlandıran tasarımcımız Didem Taşdemir’e teşekkürlerimi sunarken, başarılarının devamı diliyorum “

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.