Geleceğin Işığı: TÜRKÜN AKADEMİ

Crowne Plaza’da gerçekleştirilen toplantıya, Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün yanı sıra Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BOSİAD) Başkanı İlker Oral ve Başkan Yardımcısı Abdullah Bayrak, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Türkün Holding danışmanları ile Türkün Holding firmalarının tüm yöneticileri katıldı.

“Her Zaman Her Yerde Eğitim” felsefesiyle hayata geçirilen Türkün Akademi’nin tanıtım toplantısının açılış konuşmasını Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün yaptı.

Erol Türkün konuşmasında, Türkün Holding’in 1930’lardan günümüze kadar uzanan köklü bir sanayi geleneğine sahip olduğunu vurgulayarak; “Bu köklü sanayi geleneğimizden aldığımız güçle her zaman daha ilerisini hedefledik ve bu hedef doğrultusunda da var gücümüzle çalıştık. ”Dedi.

“Türkün Akademi Geleceğimizi Aydınlatacaktır”

Türkiye’de nesiller boyu işlerini geliştirerek her zaman daha ileriye gitmiş firmaların sayısının az olduğunu belirten Erol Türkün, Avrupa ise 150-200 yıl gibi köklü bir geçmişe sahip firmaların varlığına işaret etti ve şunları söyledi:

“Avrupa’da 150-200 yıllık bir geçmişe sahip bu firmalara baktığımız zaman, bilge insanlara, hoşgörüye, en üst kademeden, en alt kademeye kadar çalışanlarına verdiği değerle bugünlere kadar geldiklerini görüyor ve neden bizler de böyle bir konumda olmayalım diye hayıflanıyoruz. Bu nedenle bizler, hedeflediğimiz noktaya ulaşabilmek için onlardan daha fazla çalışmak, gayret etmek, bilgi ve becerilerimizi geliştirmek durumundayız. İnanıyorum ki, 40 yıllık başarılarla dolu mazimizin ışığı, çalışkanlığımız ve gayretimizle birleşerek geleceğimizi aydınlatacaktır.  “Her Zaman Her Yerde Eğitim” felsefemizden aldığımız ilhamla hayata geçirdiğimiz Türkün Akademi bu yolda bizler için dayanak noktası olacaktır. Türkün Akademi, firmamıza, çalışanlarımıza, ülkemize ve dünyamıza değer katacak ve bizleri zirveye taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bu projeye destek tüm kardeşlerimize ve projemizin her aşamasında yanımızda olan Türkün Akademi eğitmenimiz Yardımcı Doç.Dr. Sayın İbrahim Öztahtalı’ya teşekkür ediyoruz.”

“Türkün Akademi kentimize, ülkemize ve hatta dünyamıza örnek olacaktır”

Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün’ün yaptığı konuşmanın ardından söz alan BOSİAD Başkan Yardımcısı Abdullah Bayrak ise, Türkün Akademi’nin tüm sanayicilere örnek olacak önemli bir proje olduğunu belirtti.

Bu anlamlı gecenin konuklarından olan Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de, Türkün Akademi’yi insanı merkez alan bir gelişim ve ilerleme projesi olarak gördüğünü vurgulayarak “Türkün Akademi, daha fazla keşifte bulanabilmek, daha fazla ilerleyebilmek için sadece Türkün Holding’e değil, kentimize, ülkemize ve hatta dünyamıza da örnek olacaktır.” Dedi.

Türkün Holding Mali ve İdari İşler Koordinatörü Sefer Gezer ve Türkün Akademi eğitmeni Yardımcı Doç.Dr. İbrahim Öztahtalı, konuşmaların ardından birlikte yaptıkları sunumda, Türkün Akademi’nin amaç ve organizasyon yapısına ilişkin bilgiler verdiler.

“İnsan Değişirse Dünya Değişir”

Türkün Akademi’nin çalışanların eğitimlerini esas alarak, hem mesleki hem de kişisel gelişimlerine  ve kendini inşa etmek süreçlerine katkı sağlamak gibi bir amacı olduğunu dile getiren Sefer Gezer ve Yardımcı Doç.Dr. İbrahim Öztahtalı şunları söylediler:

“Her Zaman Her Yerde Eğitim” anlayışıyla oluşturduğumuz Türkün Akademi bünyesinde olgunlaştırılan eğitim modüllerinin “Eğitim Setleri” şeklinde talep eden kurum ve kuruluşlara sunulması da hedeflerimiz arasındadır.”

“Eğiticinin Eğitimi”

Sunumda,  Akademi’nin, firma çalışanları ve aileleri için Sosyal Sorumluluk Projeleri, Mutluluk Projeleri, Akademi Projeleri, Tanıtımı Projeleri planlamak ve uygulamak gibi faaliyet alanlarına sahip olduğu belirtildi.

“İnsan Değişirse Dünya Değişir” düşüncesini temel alan Türkün Akademi’nin ilk projesi ise, katılımcıların ve eğitmenlerin temel eğitim becerilerini geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek 12 saatlik programdan “Eğiticinin Eğitimi” programı olacak.

Türkün Akademi’nin organizasyon şeması şu isimlerden oluşuyor:

Onursal Başkan: Erol Türkün

Yönetim Kurulu Başkanı: Sefer Gezer

Yönetim Kurulu Üyeleri: Ali Türkün, Aslı Türkün, Rüçhan Türkün, Tülay Işık, Yaşar Öztürk, Aynur Meydan, Yard. Doç.Dr. İbrahim Öztahtalı.

Danışmanlar Kurulu:

Hukuk Danışmanı Avukat Hakan Öztürk, Mali Danışmanı Sedat Eratalar, Eğitim Danışmanı İbrahim Öztahtalı, Kurumsal İletişim Danışmanı Neslihan Çelik Alkoçlar, SAP Danışmanı Mehmet Ünver, PORNİ Danışmanı İsmail Altan, İş Güvenliği Danışmanı Sabiha Durgut, İş Yeri Hekimi Dr.Latif Yılmaz, Çevre Danışmanı Tahsin Çakır.

Toplantı, hep birlikte gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.