EVTEKS Fuarı’nda Vanelli Rüzgarı Esti

Türkün Holding bünyesinde faaliyet gösteren firmalardan Vanelli A.Ş, 24-28 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen EVTEKS Fuarı’na katılarak en yeni trendlerden oluşan ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu.
İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen EVTEKS Fuarı’na iki standla katılım gösteren Vanelli, ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu.
Türkün Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Türkün Karaçor, EVTEKS Fuarı’na ilişkin yaptığı açıklamada, Vanelli markası ile üretimlerinin %90’ını ihraç ettiklerine dikkat çekerek; “Vanelli olarak tül kumaşlardan, kalın perdeliklere, %100 natürel kumaşlardan farklı türlerdeki döşemelik kumaşlara kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Özellikle otel, hastane, ofis ve kamu alanlarında kullanılan yanmaz kumaşlarda dünya markası olan Trevira’nın Türkiye’deki 1 numaralı, dünyada ise Gold Member olan ilk 5.üreticisiyiz. Ürün çeşitliliği, üretim entegrasyonu ve kapasite olarak Avrupa’nın en büyük firmalarından biriyiz” diye konuştu.
Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen EVTEKS Fuarı’nda müşterilerinden yoğun ilgi gördüklerini vurgulayan Aslı Türkün Karaçor; “Çift stand ile katıldıklarını EVTEKS Fuarı’nda sergilediğimiz klasik desenler ve baskılardan oluşan eklerle müşteri yapısına uygun koleksiyonlarımızla, her yıl olduğu gibi bu yılda müşterilerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Fuarda gördüğümüz ilgi geleceğe dönük hedeflerimizi yüksek tuttu. .Ağustos ayında SHANGAI-INTERTEXTILE Fuarı’na da katılarak daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Web sitemizde sizlere en iyi deneyimi sunmamıza yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz.