Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’tan Türkün Holding’e Ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş, Türkün Holding’i ziyaret ederek üretim alanını gezdi, Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Türkün ile firma hakkında keyifli bir sohbetgerçekleştirdi.

Sayın Alinur Aktaş, tekstil sektöründeki firmalara gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bu hafta Türkün Holding fabrikasına ziyarette bulundu. Sayın Erol Türkün ve Pazarlama ekibinden üretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldıktan sonra  öğle yemeğinde Sayın Erol Türkün ve Türkün Holding üretim çalışanlarıyla tekstil sektörü hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Türkün, müşterilerin ihtiyaç – taleplerini temel alan işletme yapısıyla işletmede çalışanların danışma, güvenme, dinleme, birlikte gelişme gibi değerlerin bir bütün olduğunu belirtirken; Sayın Alinur Aktaş da üretimde çalışanların taleplerini dinledi. Değişen talepler ve artan rekabet koşulları içinde üretimin daha verimli kılınması için üretimde çalışanların fikirleri ile çözüm yolları üzerinde konuşulan yemekte; tekstil sektörünün hızla büyümesi, tekstilde kullanılan teknolojik altyapı gibi başlıklar da keyifli muhabbetin konuları arasında oldu. Son olarak; Bursa’nın tekstil sektöründe giderek büyüdüğünü belirten Sayın Erol Türkün, Sayın Alinur Aktaş’ı ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti.